Vrije inloop JIJ-huis

Heb je een eetprobleem en ben je op zoek naar een rustige plek waar je jezelf kunt zijn? Wil je praten met mensen die jou begrijpen, even uitblussen na therapie, aan je studie werken, of gewoon gezellig een kopje thee of koffie drinken? Dan ben je welkom in het JIJ-huis en kun je tijdens de open inloopuren komen wanneer jij dat wilt.

Een warme en privacy gewaarborgde omgeving,

waar altijd ervaringsdeskundigen

aanwezig zijn die voor je klaar staan.

Voor actuele openingstijden en meer informatie over het lidmaatschap, klik hier

Ervaringen

  • ‘Ik merkte dat ik mezelf kon zijn en ik alles kon vertellen waar ik mee zat. De positiviteit van mensen om mij heen maakte me sterker.’
  • ‘Ik kwam voor het eerst in het JIJ-huis en ik ben vanaf het begin warm ontvangen. Dat is ook typerend woord voor mijn beleving van het JIJ-huis: warm. En dat komt vooral door de vrijwilligers die mij een veilige plek bieden binnen het JIJ-huis. Veilig, dat is ook zo n woord dat het JIJ-huis typeert, ik kan hier mezelf zijn en weet dat iedereen dat prima vindt.’
  • ‘De sfeer is ongedwongen, er wordt gelachen en er worden veel kopjes thee leeg gedronken. Maar er is ook ruimte voor een serieus gesprek, op tafel leggen waar je tegenaan loopt, waar je vandaag flink van baalde of omdat die eetstoornis nog altijd zo hardnekkig is.’
  • ‘Stichting JIJ gaat in mijn beleving niet alleen over eten en eetstoornissen, er is veel aandacht voor de mens achter de eetstoornis. Een eetstoornis is hier geen taboe, maar iets wat er mag zijn en besproken kan worden.’

Wil je meer ervaringsverhalen lezen? Kijk dan op deze pagina. 


Onze partners

Stichting JIJ

Wij bieden laagdrempelige, ervaringsdeskundige hulp aan mensen met een eetprobleem of eetstoornis en hun naasten.

Contact

Oostzeedijk Beneden 11,
3062 VJ Rotterdam
E-mail: info@stichting-jij.nl