Voedingsadvies

Voedingsadvies
Voor deelnemers uit onze zelfhulpgroepen, mensen die individuele begeleiding volgen of leden van het JIJ-huis is voedingsadvies mogelijk. Ons voedingsadvies bestaat uit een combinatie van advies over voeding en/of ondersteuning bij het opbouwen van een gezond eetpatroon. Voedingsadvies wordt gegeven door een diëtiste of voedingsadviseur, bijv. van Voedingsadviesbureau de Winter.

Voedingsadviesbureau de Winter
Voedingsadviesbureau de Winter is een diëtistenpraktijk met 11 locaties in Noord & Zuid Holland. Er zijn zes diëtisten werkzaam met elk hun eigen specialisaties, waaronder Angela Kranendonk die binnen Stichting JIJ al bekend is. Zij is sinds 2016 vrijwilliger en geeft bij ons voorlichtingen en voedingsadvies. Angela is gespecialiseerd in eetstoornissen en eetproblematiek.

Meer weten of inschrijven?
Kijk op deze pagina voor meer informatie over de eigen bijdrage en beschikbare plaatsen. Ook kun je contact opnemen via info@stichting-jij.nl of via ons contactformulier. We kijken dan samen met jou tijdens een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek of onze ondersteuning passend is.


Onze partners

Stichting JIJ

Wij bieden laagdrempelige, ervaringsdeskundige hulp aan mensen met een eetprobleem of eetstoornis en hun naasten.

Contact

Oostzeedijk Beneden 11,
3062 VJ Rotterdam
E-mail: info@stichting-jij.nl