Voedingsadvies

Voedingsadvies:

Voor deelnemers uit de groepen, mensen die individuele begeleiding hebben bij JIJ of leden van het JIJ-huis is voedingsadvies mogelijk. Voedingsadvies binnen JIJ is een combinatie van advies over voeding en ondersteuning bij het opbouwen van een gezond eetpatroon. Het voedingsadvies wordt gegeven door een diëtiste of voedingsadviseur en er wordt een eigen bijdrage gevraagd.

Voor aanmelding/vragen: info@stichting-jij.nl. Het aantal plekken is afhankelijk van de ontvangen subsidie en is daarom gelimiteerd. Na een aanmelding wordt de beschikbaarheid bekeken en contact opgenomen.