Trainingen

Voor leden van het JIJ-huis worden regelmatig (gratis) trainingen verzorgd. Zo leert Greta Noordenbos je bijvoorbeeld over innerlijk kritiek bij eetproblemen of nemen Anouk Keijzer en Manja Engel je mee in hun onderzoek naar lichaamsbeleving. Verder kun je denken aan trainingen over het leren opkomen voor jezelf, je eigen grenzen leren herkennen en leren stellen, het ontwikkelen en onderhouden van een sociaal netwerk, het werken aan een gezonde leefstijl en meer.

De trainingen zijn speciaal ontwikkeld voor en door (of samen met) mensen met (een) eetproblematiek(verleden). Tijdens de training is niets verplicht. We houden rekening met dingen waar je mogelijk tegenaan loopt, zoals bijvoorbeeld onzekerheid en faalangst. Daar hebben we allemaal last van en dat is helemaal niet erg! Je kunt hier in een veilige omgeving oefenen met anderen, waarbij we elkaar respecteren en helpen. Je kunt zelf bepalen voor welke training je je graag wilt aanmelden en hoe vaak je aan een training wilt deelnemen.

Ook wanneer je al hersteld bent van een eetstoornis, maar jezelf nog graag op persoonlijk vlak verder wilt ontwikkelen, ben je van harte welkom. Voor meer informatie over het lidmaatschap klik hier

Ervaringen

  • ‘De trainingen bij Stichting-JIJ zijn aanmoedigend en stimulerend. Door te leren dat kleine stappen nemen goed genoeg is, ga ik harder vooruit dan ooit’.
  • ‘Ik merk dat ze mij helpen bij mijn ontwikkeling en herstel’.
  • ‘Ik merk dat ik veel leer en mijn negatieve gedachten/gevoelens kan ombuigen naar positieve’
  • ‘Ik heb minder angst gekregen om iets persoonlijks te zeggen.’

Onze partners

Stichting JIJ

Wij bieden laagdrempelige, ervaringsdeskundige hulp aan mensen met een eetprobleem of eetstoornis en hun naasten.

Contact

Oostzeedijk Beneden 11,
3062 VJ Rotterdam
E-mail: info@stichting-jij.nl