Op zaterdag 16 februari organiseerden we weer onze jaarlijkse open dag. En, niet alleen het weer was prachtig, ook de open dag zelf was een groot succes! Zowel bijeenkomst voor naasten als de lezingen van Mena Katab en Marion Hoogkamer en de verschillende aanschuifworkshops werden goed bezocht (zie hieronder een sfeerimpressie).

We kijken er dan ook met een geslaagd gevoel op terug en willen iedereen bedanken voor zijn/haar aanwezigheid. Tot volgend jaar!

Mocht je nu niet aanwezig zijn geweest, maar toch met ons of één van onze vrijwilligers in contact willen komen? Kijk dan op onze contactpagina voor de verschillende mogelijkheden of mail je vraag naar info@stichting-jij.nl. We staan voor je klaar!