Symposium ‘Herstel en wat dan?’

Op 20 april hebben Ute Schlicher en Brenda Grund twee workshops gegeven op het symposium “Herstel en wat dan?” van het Platform Cliëntenraden Rijnmond.

De workshops hadden als thema: “Zelfzorg & Compassie door jezelf”.  In de eerste workshop werd stichting JIJ gepresenteerd en werd uitgelegd hoe vrijwilligers als ervaringsdeskundigen bij stichting JIJ aan de slag zijn. De tweede workshop richtte zich meer  op het traject na behandeling, hoe kan je verder werken aan je persoonlijke ontwikkeling en voorkom je een terugval.