Supportgroep (nazorg)

Naast de nazorggroep voor cliënten van PsyQ (deze wordt vanuit PsyQ gefinancierd) organiseren wij vanaf september/oktober 2019 de supportgroep.

Voor wie is onze supportgroep?
Zoek je een steuntje in de rug na therapie elders of eerdere deelname aan start- of vervolggroep, dan ben je van harte welkom in deze supportgroep. Hier werk je 1 keer in de 2 weken in groepsverband aan herstelbehoud en dus aan het voorkomen van terugval in de eetstoornis. Bij de supportgroep gaat het om een open groep, d.w.z. dat in- en uitstroom tussentijds mogelijk is.

Inschrijven voor de supportgroep
Mocht je graag aan de supportgroep willen deelnemen, dan kun je je inschrijven via: info@stichting-jij.nl. Wij nemen dan contact met je op en plannen een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Voor vragen kun je altijd (ook anoniem) terecht bij de ervaringsdeskundige vrijwilligers van ons Informatie- Advies- en Steunpunt.

Daarnaast kun je (alvast) lid worden van het JIJ-huis en je inschrijven voor workshops, trainingen en activiteiten die gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling, het vasthouden van een gezond eetpatroon en het versterken van je eigenwaarde en zelfvertrouwen.