JIJ voor mij

"Ik dacht aan het begin niet veel overeen te hebben met de andere meiden, maar na verloop van tijd bleek ik juist heel veel overeenkomsten (situatie, gedrag, opvattingen) met iedereen in de groep te hebben. En omdat we die overeenkomsten hadden, voelde ik me sneller gehoord en begrepen."

Een groepsdeelnemer

Fondsen en gemeenten

Mede dankzij de financiële bijdrage van diverse fondsen en gemeenten kan Stichting JIJ een deel van haar activiteiten uitvoeren. De fondsen die ons in 2016/2017 hebben gesteund vindt u hier. Extra dankbaarheid gaat uit naar enkele fondsen die ons al meerdere jaren hebben gesteund en ons hebben toegezegd ook de komende jaren te willen blijven steunen. Het gaat om het FONDS LIBERTY en FONDS PHYSICO en de gemeente Rotterdam. Zonder hun bijdrage, zowel op financieel als mentaal vlak, was het ons niet gelukt om dit als Stichting te kunnen bereiken. Een grote waardering gaat naar hen uit!

Liberty Fonds

Onze dank gaat verder uit naar de volgende fondsen en gemeenten: