Vrijwilligster Mena Katab live bij SCHIE TV

Afgelopen zaterdag 16 februari schoof onze vrijwilligster Mena Katab live aan bij het programma Onder Ogen van SCHIE TV. Zij vertelde daar openhartig over het taboe op praten over geestelijke problemen onder de niet-westerse gemeenschap en hoe zij dit taboe met haar project ‘cultuur sensitief begeleiden‘ binnen Stichting JIJ probeert op te heffen. Ook vertelde zij over de andere werkzaamheden van Stichting JIJ en de groeiende hulpvraag vanuit de bevolking.

Wat ons betreft een zeer mooi en waardevol gesprek! Je kunt het fragment hieronder terugkijken.