Praktische informatie

Op deze pagina vind je meer informatie over onze begeleidingstrajecten en het JIJ-huis lidmaatschap.

Leeftijd Kosten Beschikbaar
Jongerengroep 14 t/m 17 € 150,- (wekelijks, 20 bijeenkomsten) Ja. Instromen mogelijk.
Motivatiegroep online 18+ € 36,- (tweewekelijks, 6 bijeenkomsten) Ja. Instromen mogelijk.
Motivatiegroep fysiek 18+ € 36,- (tweewekelijks, 6 bijeenkomsten) Ja. Instromen mogelijk.
Startgroep 1 18+ € 160,- (wekelijks, 4 maanden) Vol. Instromen mogelijk in september 2022.
Startgroep 2 18+ € 160,- (wekelijks, 4 maanden) Vol. Instromen mogelijk in september 2022.
Vervolggroep 18+ € 160,- (wekelijks, 4 maanden) Vol. Instromen mogelijk in september 2022.
Nazorggroep 18+ € 80,- (tweewekelijks, 8 maanden) Ja. Instromen mogelijk.

Individuele begeleiding    18+    € 82,50 (5 gesprekken)    Nee
Individuele begeleiding naasten                                  18+ € 85,- (5 gesprekken)  Ja, enkele plekken.
Voedingsadvies 18+ € 39,- (3 gesprekken) Ja, enkele plekken.

JIJ-huis lidmaatschap jongeren 14 t/m 17 € 50,- (6 maanden) Ja
JIJ-huis lidmaatschap jongeren (i.c.m. jongerengroep) 14 t/m 17 € 30,- (6 maanden) Ja
JIJ-huis lidmaatschap volwassenen 18+ € 80,- (6 maanden) Ja
JIJ-huis lidmaatschap volwassenen (i.c.m. begeleiding) 18+ € 55,- (6 maanden) Ja
Maaltijd JIJ-huis 18+ € 5,- (per maaltijd) Ja

Past Stichting JIJ bij jou?
Wij vinden het belangrijk om samen met jou (en eventueel jouw naasten) te kijken of onze ondersteuning op dit moment passend is. Op deze pagina’s lees je meer over de inzet van ervaringsdeskundigheid, ons beleid en de kernwaarden.

Toegankelijkheid en eigen bijdrage
We nemen bij nieuwe cliënten eenmalig € 10,- administratiekosten in rekening. Wij vinden het belangrijk dat onze ondersteuning voor iedereen toegankelijk is. Mocht je niet in staat zijn de kosten voor de begeleidingstrajecten te betalen, schroom dan niet contact met ons op te nemen zodat we samen kunnen kijken naar een mogelijke, passende oplossing (bijvoorbeeld een gedeeltelijke kwijtschelding of het inschakelen van een cliëntvertegenwoordiger of andere externen).

Meer informatie of aanmelden?
Neem dan gerust contact met ons op via: info@stichting-jij.nl of via het contactformulier. Ook wanneer er geen beschikbare plekken zijn kan je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen zodat we samen met jou kijken naar de (alternatieve) mogelijkheden. Jij bent van harte welkom bij Stichting JIJ.

Wij bieden laagdrempelige, ervaringsdeskundige hulp aan mensen met een eetprobleem of eetstoornis en hun naasten.