JIJ voor mij

"Ik dacht aan het begin niet veel overeen te hebben met de andere meiden, maar na verloop van tijd bleek ik juist heel veel overeenkomsten (situatie, gedrag, opvattingen) met iedereen in de groep te hebben. En omdat we die overeenkomsten hadden, voelde ik me sneller gehoord en begrepen."

Een groepsdeelnemer

Stage communicatie

Stichting JIJ is op zoek naar een stagiair Communicatie
Stichting JIJ is op zoek naar een stagiair die vlot schrijft, om kan gaan met Facebook, LinkedIn en CMS en bruist van de ideeën. We zijn op dit moment bezig met het updaten van onze website en het verder uitrollen van communicatie via de sociale media. Wil jij je talent inzetten voor stichting JIJ neem dan contact met ons op.

Stichting JIJ is een zelfhulporganisatie, gevestigd in Rotterdam, die zich inzet voor jongeren en volwassenen met een eetprobleem en voor naasten. Er werken circa 50 gemotiveerde vrijwilligers. Veel vrijwilligers hebben zelf een eetprobleem overwonnen of kennen mensen met een eetprobleem. Zij zetten hun ervaring in om anderen met een eetprobleem inzicht te geven in en ondersteuning te bieden. Stichting JIJ in Rotterdam bestaat uit een Informatie- en Adviespunt en een inloophuis en het JIJ-huis. Het JIJ-huis is een vertrouwde veilige plek voor leden waar trainingen, workshops, diverse activiteiten georganiseerd worden.

Vind je het leuk om:

  • Artikelen te schrijven (persberichten, teksten voor flyers, website enz.).
  • Je te verdiepen in onze doelgroep (ervaringsdeskundigheid is een pre).
  • Berichten op social media te plaatsen.

We zijn op zoek naar iemand:

  • Met MBO- of HBO-werk-/denkniveau.
  • Beschikbaar is voor 2 dagdelen per week (thuis werken is mogelijk).
  • De Nederlandse taal goed beheerst in woord en geschrift.
  • Woonachtig is in Rotterdam of naaste omgeving.

Geïnteresseerd? Stuur een e-mail met motivatie en curriculum vitae aan vacature@stichting-jij.nl

Nieuws

Voorlichtingsbijeenkomst naasten

Naasten

Op dinsdag 21 november is er van 19.30 tot 21.00 uur een voorlichtingsbijeenkomst voor familieleden, partners en vrienden van mensen met een eetprobleem of -stoornis.

Lees verder

MIND Familiedag 'Naasten in kracht' 30 september

MIND logo

Op zaterdag 30 september organiseert MIND in Amersfoort een bijzonder evenement: de MIND familiedag ‘Naasten in kracht’. Dat doet zij samen met andere organisaties verbonden aan MIND, de beweging voor en door mensen met een psychische kwetsbaarheid en hun naasten. Het wordt de eerste MIND-dag voor familie en naasten. Met een veelzijdig programma biedt MIND volop ruimte voor ontmoeting en het uitwisselen van informatie en ervaringen. Iedereen die zich als naaste of familielid betrokken voelt is welkom.

Lees verder

JIJ in Weet! magazine

Weet Nummer 4_stichting jij-1

In Weet magazine nr 4 staat een mooi interview met Simone en Saskia. He gaat deels over de onstaansgeschiedenis van JIJ, maar vooral over wat JIJ allemaal doet.

Lees verder
Steun Stichting JIJ Word ook donateur, klik hier >