JIJ voor mij

"Ik dacht aan het begin niet veel overeen te hebben met de andere meiden, maar na verloop van tijd bleek ik juist heel veel overeenkomsten (situatie, gedrag, opvattingen) met iedereen in de groep te hebben. En omdat we die overeenkomsten hadden, voelde ik me sneller gehoord en begrepen."

Een groepsdeelnemer

Stage communicatie afstudeeronderzoek

Communicatie stagiair(e) gezocht

Ben je op zoek naar een afstudeerstage communicatie? Heb je affiniteit met het doen van onderzoek? Wil je meer weten over eetstoornissen? Dan kan je bij ons ervaring opdoen.

Stichting JIJ

Stichting JIJ is een zelfhulporganisatie, gevestigd in Rotterdam, die zich inzet voor jongeren en volwassenen met een eetprobleem en hun naasten. Er werken circa 65 gemotiveerde vrijwilligers. Veel vrijwilligers hebben zelf een eetprobleem overwonnen of kennen mensen met een eetprobleem. Zij zetten hun ervaring in om anderen met een eetprobleem inzicht te geven en ondersteuning te bieden. Onze organisatie bestaat uit een informatie- en adviespunt en een inloophuis (JIJ-huis). Het JIJ-huis is een vertrouwde veilige plek voor leden waar trainingen, workshops en diverse activiteiten georganiseerd worden.

Voor ons communicatieteam zijn we op zoek naar een stagiair(e). Je gaat collega’s van JIJ (ervaringsdeskundigen) en cliënten interviewen voor een kwalitatief onderzoek. Hiermee breng je in kaart wat de beste manier is om ons aanbod te communiceren met de verschillende doelgroepen. Tevens moet inzichtelijk worden wat een communicatiemiddel kost aan tijd en geld. Dit resulteert in een adviesrapport waarin de meest effectieve middelen per doelgroep worden vermeld.

Wat vragen wij?

  • Je studeert mbo of hbo communicatie.
  • Affiniteit hebben met kwalitatief onderzoek.
  • Interesse hebben in eetstoornisproblematiek.
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift.
  • Woonachtig in Rotterdam of naaste omgeving.
  • Bij voorkeur kan je zo spoedig mogelijk starten.

Wat bieden wij?

  • Een leuk team.
  • Goede stagebegeleiding.
  • Een gezellige werkplek in Rotterdam-Kralingen, maar thuiswerken is ook mogelijk.

Interesse? Stuur je sollicitatiebrief en cv naar vacatures@stichting-jij.nl

Nieuws

Jij ervaren door Denkraam

bank od rechtop

Denkraam, een online magazine voor en door betrokkenen bij de GGZ in de regio Rijnmond, is een dagje op bezoek geweest in het JIJ-huis. Hier over is het volgende online artikel geschreven.

 

http://www.denkraam.info/blog/de-kracht-van-zelfhulp-op-bezoek-bij-stichting-jij/

Lees verder

Nieuwsbrief JIJ huis maart 2018

Schermafbeelding 2014-10-01 om 10.35.40

Lees alles over de komende activiteiten in het JIJ-huis in de nieuwsbrief van maart 2018.

Lees verder

Vrijwilligster Randa Elabeidi in nieuw tv-programma

randa-1

Vanaf 9 april 2018 is Randa Elabeidi elke maandag met haar gezin te zien in het programma De Opvoeders om 22:10 uur op NPO 1. Randa en haar man geven een kijkje in hun gezin met drie dochters. Het programma geeft inzicht in verschillende opvoedmethodes en laat situaties uit het dagelijks leven zien.

 

Lees verder
Steun Stichting JIJ Word ook donateur, klik hier >