JIJ voor mij

"Ik dacht aan het begin niet veel overeen te hebben met de andere meiden, maar na verloop van tijd bleek ik juist heel veel overeenkomsten (situatie, gedrag, opvattingen) met iedereen in de groep te hebben. En omdat we die overeenkomsten hadden, voelde ik me sneller gehoord en begrepen."

Een groepsdeelnemer

Stage communicatie afstudeeronderzoek

Communicatie stagiair(e) gezocht

Ben je op zoek naar een afstudeerstage communicatie? Heb je affiniteit met het doen van onderzoek? Wil je meer weten over eetstoornissen? Dan kan je bij ons ervaring opdoen.

Stichting JIJ

Stichting JIJ is een zelfhulporganisatie, gevestigd in Rotterdam, die zich inzet voor jongeren en volwassenen met een eetprobleem en hun naasten. Er werken circa 65 gemotiveerde vrijwilligers. Veel vrijwilligers hebben zelf een eetprobleem overwonnen of kennen mensen met een eetprobleem. Zij zetten hun ervaring in om anderen met een eetprobleem inzicht te geven en ondersteuning te bieden. Onze organisatie bestaat uit een informatie- en adviespunt en een inloophuis (JIJ-huis). Het JIJ-huis is een vertrouwde veilige plek voor leden waar trainingen, workshops en diverse activiteiten georganiseerd worden.

Voor ons communicatieteam zijn we op zoek naar een stagiair(e). Je gaat collega’s van JIJ (ervaringsdeskundigen) en cliënten interviewen voor een kwalitatief onderzoek. Hiermee breng je in kaart wat de beste manier is om ons aanbod te communiceren met de verschillende doelgroepen. Tevens moet inzichtelijk worden wat een communicatiemiddel kost aan tijd en geld. Dit resulteert in een adviesrapport waarin de meest effectieve middelen per doelgroep worden vermeld.

Wat vragen wij?

  • Je studeert mbo of hbo communicatie.
  • Affiniteit hebben met kwalitatief onderzoek.
  • Interesse hebben in eetstoornisproblematiek.
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift.
  • Woonachtig in Rotterdam of naaste omgeving.
  • Bij voorkeur kan je zo spoedig mogelijk starten.

Wat bieden wij?

  • Een leuk team.
  • Goede stagebegeleiding.
  • Een gezellige werkplek in Rotterdam-Kralingen, maar thuiswerken is ook mogelijk.

Interesse? Stuur je sollicitatiebrief en cv naar vacatures@stichting-jij.nl

Nieuws

Presentatie nieuw boek Greta Noordenbos

greta-noordenbos-webklein---kopie---kopie

Op donderdagavond 1 maart presenteert Greta Noordenbos in het JIJ-huis haar boek Innerlijke kritiek bij eetproblemen. Daarnaast zal ze een aantal praktijkoefeningen laten zien.

Lees verder

Nieuwsbrief februari 2018

JIJ Ooostzeedijk banken

Lees alles over de komende activiteiten in het JIJ-huis in de nieuwsbrief van februari 2018.

Lees verder

Voorlichtingsbijeenkomst naasten 24 april 2018

Naasten

Ook in 2018 zijn er weer voorlichtingsbijeenkomsten voor naasten van mensen met eetproblematiek. De eerste bijeenkomst is op 24 april van 19.30 tot ongeveer 21.00 uur. 

 

Lees verder
Steun Stichting JIJ Word ook donateur, klik hier >