Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van ons actuele aanbod en vind je het leuk om de ontwikkelingen van Stichting JIJ te volgen? Meld je dan aan hieronder aan voor onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief wordt 3 tot 4 keer per jaar verzonden. Aanmelding is gratis en je kunt je op elk moment weer afmelden. Je aanmelding is pas definitief op het moment dat je de bevestigingsmail op het door jou opgegeven e-mailadres aanklikt.

Om je een beeld te geven van onze nieuwsbrief, vind je hier de nieuwste versie.

Let op: de bevestigingsmail kan mogelijk in je Spambox terecht komen. Graag deze mail even aanpassen als ‘gewenste mail’.

Wij bieden laagdrempelige, ervaringsdeskundige hulp aan mensen met een eetprobleem of eetstoornis en hun naasten. Dit doen wij in een veilige, kleinschalige en privacy gewaarborgde omgeving.