Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van ons actuele aanbod en vind je het leuk om de ontwikkelingen van Stichting JIJ te volgen? Meld je dan aan hieronder aan voor onze nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief wordt 3 tot 4 x per jaar verzonden. Je kunt je op elk moment weer afmelden. Je aanmelding is pas definitief op het moment dat je de bevestigingsmail op het door jou opgegeven e-mailadres aanklikt. LET OP: deze bevestigingsmail kan mogelijk in je SPAMBOX te vinden zijn. Graag dus deze bevestigingsmail even aanpassen als ‘gewenste e-mail’.