Open dag in het JIJ-huis

Stichting JIJ ondersteunt sinds 2010 mensen met eetproblematiek vanuit het JIJ-huis (inloophuis) in Rotterdam. Om mensen kennis te laten maken met de huiselijke setting waarin Stichting JIJ ondersteuning biedt, organiseren wij jaarlijks een aantal open dagen. In 2023 vinden de open dagen plaats op:

  • Zaterdag 11 februari van 10:00 tot 14:00
  • Zaterdag 10 juni van 10:00 tot 14:00
  • Zaterdag 7 oktober van 10:00 tot 14:00

Bezoek dit jaar één van onze open dagen en kom erachter wat Stichting JIJ voor jou of jouw naaste kan betekenen. Aanmelden kan via info@stichting-jij.nl.

Wat kun je verwachten van een open dag?

Tijdens een open dag kun je een kijkje nemen in het JIJ-huis van Stichting JIJ. Sluit aan bij een rondleiding, luister naar verhalen van anderen en/of ga een persoonlijk gesprek aan onder het genot van een kop koffie of thee. Onze ervaringsdeskundigen* geven informatie en advies over eetproblematiek, de fases van herstel en (de juiste weg naar) ondersteuning hierin. Ook vertellen zij met liefde meer over hun eigen ervaringen op dit vlak.

*Onze ervaringsdeskundigen zijn mensen die zelf zijn hersteld van eetproblematiek en zich vrijwillig inzetten om anderen te ondersteunen en inzicht te bieden in duurzaam herstel en een waardevol leven.

Lezing of workshop

Tijdens de open dag vindt er vaak een lezing of workshop plaats. Wij houden jullie via Instagram en Facebook op de hoogte van ons programma. Op 11 februari 2023 gaf Shannon Blezer, bekend van het boek ‘Mijn eetstoornis en ik’. een workshop in het JIJ-huis. Zij sprak over opnieuw in verbinding komen met jezelf, op zoek gaan naar nieuwe inzichten en de betekenis van eetproblematiek.

Aanmelden voor de open dag kan via info@stichting-jij.nl. Lukt het je niet om een open dag bij te wonen in 2023? Bekijk dan hier of het Open Spreekuur wellicht iets voor jou is.

Ook naasten (zoals gezins- of familieleden, vrienden en buren) en professionals (zoals POH-assistenten, diëtisten, docenten, zorgcoördinatoren) zijn welkom op de open dag in het JIJ-huis (Oostzeedijk Beneden 11, Rotterdam). Privacy en veiligheid worden te allen tijde gewaarborgd.


Onze partners

Stichting JIJ

Wij bieden laagdrempelige, ervaringsdeskundige hulp aan mensen met een eetprobleem of eetstoornis en hun naasten.

Contact

Oostzeedijk Beneden 11,
3062 VJ Rotterdam
E-mail: info@stichting-jij.nl