JIJ voor mij

"Ik dacht aan het begin niet veel overeen te hebben met de andere meiden, maar na verloop van tijd bleek ik juist heel veel overeenkomsten (situatie, gedrag, opvattingen) met iedereen in de groep te hebben. En omdat we die overeenkomsten hadden, voelde ik me sneller gehoord en begrepen."

Een groepsdeelnemer

Individuele begeleiding

Mocht een groep op dit moment niet goed bij je passen of vind je het nog spannend om welke reden dan ook, dan kun je kiezen voor individuele begeleiding door een ervaringsdeskundige.  
De wijze van begeleiding varieert. Hoe vaak en
wanneer er een contactmoment is, spreek je af met je ervaringsdeskundige begeleider. Lees meer informatie over startdata, tarieven en voorwaarden

Let wel, dit vervangt geen professionele hulpverlening en therapie. De individuele begeleiding is puur en alleen om jou op weg te helpen, wellicht zelfs naar één van onze groepen voor de volgende stap of vice versa. Mogelijk kan doorverwijzing naar professionele hulpverlening in overleg met jou zinvol zijn. 
Voor meer informatie kun je ons een e-mail sturen of ons bellen. Zie hiervoor onze
contactpagina.  

Wil jij je hiervoor aanmelden? Neem dan contact met ons op om een kennismakingsgesprek aan te vragen en te kijken wanneer je van start zou kunnen gaan. Daarnaast kan je eventueel ook lid worden van het JIJ-huis.