JIJ voor mij

"Ik dacht aan het begin niet veel overeen te hebben met de andere meiden, maar na verloop van tijd bleek ik juist heel veel overeenkomsten (situatie, gedrag, opvattingen) met iedereen in de groep te hebben. En omdat we die overeenkomsten hadden, voelde ik me sneller gehoord en begrepen."

Een groepsdeelnemer

Fabels en Feiten

Fabels en Feiten
Stichting JIJ heeft onderzocht wat patiënten met (beginnende) eetprobelmatiek van belang vinden in het contact met hulpverleners. De resultaten van dit onderzoek vindt u terug in het gratis te downloaden magazine "Doktersrecept bij eetstoornis: driemaal daags begrip!". 

Het magazine is in de eerste plaats geschreven voor hulpverleners uit de eerstelijn, maar is wellicht ook voor andere professionals en naasten interessant.

Wilt u op de hoogte blijven van Stichting JIJ? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief via: info@stichting-jij.nl.

Het magazine is met financiële steun van het Fonds Sterk Zonder Stigma tot stand gekomen.

 

 

Nieuws

Presentatie nieuw boek Greta Noordenbos

greta-noordenbos-webklein---kopie---kopie

Op donderdagavond 1 maart presenteert Greta Noordenbos in het JIJ-huis haar boek Innerlijke kritiek bij eetproblemen. Daarnaast zal ze een aantal praktijkoefeningen laten zien.

Lees verder

Nieuwsbrief februari 2018

JIJ Ooostzeedijk banken

Lees alles over de komende activiteiten in het JIJ-huis in de nieuwsbrief van februari 2018.

Lees verder

Voorlichtingsbijeenkomst naasten 24 april 2018

Naasten

Ook in 2018 zijn er weer voorlichtingsbijeenkomsten voor naasten van mensen met eetproblematiek. De eerste bijeenkomst is op 24 april van 19.30 tot ongeveer 21.00 uur. 

 

Lees verder
Steun Stichting JIJ Word ook donateur, klik hier >