Online met Shannon Blezer 7-7

Op donderdag 7 juli verzorgt Shannon Blezer tussen 19.00 en 20.00 uur een gratis ZOOM sessie voor Stichting JIJ.

Shannon is bekend van het boek “Mijn eetstoornis en Ik” en wil graag tijdens deze avond met deelnemers in gesprek gaan over een zelf gekozen thema. Deelname is enkel voor mensen die zelf problemen ervaren rondom het eten maar niet voor naasten i.v.m. De beperkte online beschikbaarheid. Er is ruimte voor maximaal 8 deelnemers. Zo houden we de groep klein en persoonlijk.

Om je aan te melden kun je een mailtje sturen naar info@stichting-jij.nl. Je ontvangt dan een bevestiging en link. Ook als je vragen hebt of thema’s die je graag tijdens deze avond wilt inbrengen, dan mag je dit per mail aan ons laten weten.

Je bent van harte welkom en we zien jou graag!

Wij bieden laagdrempelige, ervaringsdeskundige hulp aan mensen met een eetprobleem of eetstoornis en hun naasten.