Onderzoek naar anorexia nervosa

De INSTANT studie (AMC Amsterdam) onderzoekt de rol van de darmflora, het zogenaamde intestinale microbioom, op de eetlust en stofwisseling bij vrouwen die lijden aan de eetstoornis anorexia nervosa.

AMC: Voor deze studie zijn wij op zoek naar vrouwen met anorexia nervosa met een BMI onder de 17 kg/m2. Indien u geïnteresseerd bent om deel te nemen aan de studie, kunt u de informatie op deze website doornemen. Wanneer u na het lezen van deze informatie graag mee wilt doen of hier vragen over hebt, kunt u zich aanmelden via ‘Ik wil meedoen’ of door contact op te nemen met de onderzoekers (zie ‘Contact’).