Nazorggroep

Op dit moment bieden wij geen nazorggroep aan.

Wij noemen de nazorggroep ook wel de supportgroep

Mocht je graag aan een nazorggroep deelnemen, dan kun je je vrijblijvend en kosteloos inschrijven per e-mail voor de wachtlijst. Wij nemen dan contact met je op, op het moment dat we de groep gaan organiseren. Je kunt dan op dat moment bekijken of je alsnog wilt deelnemen aan de groep.
Ook kun je (alvast) lid worden van het JIJ-huis en je inschrijven voor workshops, trainingen en activiteiten die gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling, het vasthouden van een gezond eetpatroon en het versterken van je eigenwaarde en zelfvertrouwen.