Vrijwilliger Marije

Mijn naam is Marije, 26 jaar oud. Ik woon in Rotterdam met mijn vriend en doordeweeks ben ik werkzaam bij Veilig Thuis als stagiaire. Ik ben bezig met het afronden van de studie Social Work en de tijd die overblijft besteed ik het liefste met mijn vrienden. Verder houd ik er van om uit eten te gaan en heb ik het onmogelijke doel om ieder Rotterdams restaurant(je) een keer te hebben bezocht. Daarnaast ben ik altijd erg graag in het JIJ-huis. Niet alleen voor leden, maar ook voor vrijwilligers is dit een super fijne plek om te zijn.

In 2017 ben ik als vrijwilliger bij Stichting JIJ gestart. Zowel voor als achter de draag ik mijn steentje bij en dit doe ik met heel veel plezier. Het hebben van een eetprobleem is ontzettend moeilijk en wanneer je de stap eenmaal durft te zetten naar hulp, moet deze hulp ook bij je aansluiten. Ik geloof er in dat Stichting JIJ dat als geen andere organisatie kan.

Je kan mij tegen komen tijdens je intakegesprek, in het JIJ-huis of als groepsbegeleider. Ik zou je graag van harte welkom heten. De eerste stap is altijd het lastigst

Wij bieden laagdrempelige, ervaringsdeskundige hulp aan mensen met een eetprobleem of eetstoornis en hun naasten. Dit doen wij in een veilige, kleinschalige en privacy gewaarborgde omgeving.