Suzanne

Ik ben Suzanne, nu bijna 3 jaar vrijwilligster bij Stichting JIJ. In deze periode heb ik al vele verschillende aspecten van JIJ mee mogen maken: de inloop, de chat, administratief- en projectmedewerker, voedingsadvies en nu mag ik vanaf 1 januari 2021 starten in de rol van Coördinator Activiteiten en Trainingen bij JIJ! Ik ben heel dankbaar dat ik voor deze functie ben aangenomen en kan niet wachten om hier mee aan de slag te gaan!

Wat mij betreft vormen activiteiten een onmisbaar onderdeel binnen het proces om te herstellen van een eetprobleem of eetstoornis.  Op een laagdrempelige, speelse en soms uitdagende manier kun je werken aan thema’s waar je je op persoonlijk vlak zou willen ontwikkelen om op deze manier het eten een kleinere rol te kunnen laten spelen in je dagelijks leven en meer aandacht kan besteden aan de onderwerpen die voor jou van positievere waarde zijn.

Uiteraard zijn het doen van verschillende activiteiten ook heel zinvol om rust te brengen en/of je juist af te leiden van een druk studie/gezinsleven, of na een middag therapie.


Onze partners

Stichting JIJ

Wij bieden laagdrempelige, ervaringsdeskundige hulp aan mensen met een eetprobleem of eetstoornis en hun naasten.

Contact

Oostzeedijk Beneden 11,
3062 VJ Rotterdam
Telefoon: 010-7370847
E-mail: info@stichting-jij.nl