Angelique

Hoe zou jij jezelf in 5 woorden omschrijven? 
Nieuwsgierig, doorzetter, onzeker, empathisch, leergierig.

Wat doe je voor Stichting JIJ?  
Ik ben als coördinator van het secretariaat, samen met mijn team, verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen achter de schermen van diverse administratieve en concrete taken. Tevens ondersteun bij computertechnische problemen binnen de organisatie. Ook verlenen mijn team en ik diverse hand en spandiensten waar nodig. Een zeer veelzijdige baan waarin ik mijn talenten kan inzetten op een breed terrein.

Wat is jouw motivatie geweest om voor JIJ aan de slag te gaan? 
Mijn initiële motivatie om bij Jij aan de slag te gaan was omdat ik, vanuit mijn re-integratie, op zoek was naar een uitdagende vrijwilligersbaan. Om eerlijk te bekennen twijfelde ik enorm of ik wel zou kunnen voldoen aan de functie en heeft het wel even geduurd voordat ik zelf de stap durfde te zetten. Het vertrouwen dat Saskia mij gaf en een zetje van mijn partner heeft mij doen besluiten om toch de stap te wagen. En nu na bijna twee jaar in dienst te zijn ben ik enorm dankbaar en blij dat ik de stap heb gewaagd en ben gegroeid als mens en als coördinator.

Wat is het mooiste/beste/leukste wat jou is overkomen?  
Het mooiste/beste/leukste wat mij ooit is overkomen is natuurlijk de geboorte en het leven van mijn dochter. Het leukste wat mij binnen JIJ is overkomen zijn eigenlijk mijn onwijs toffe collega’s. Ik ben zo ontzettend dankbaar en blij met mijn collega’s en de hulp en liefde die ik van hen mag ervaren.

Welke boodschap wil je anderen graag meegeven?  
De belangrijkste boodschap die ik zelf ooit heb ontvangen en voor mij zo belangrijk is geworden is de affirmatie: Er is NIETS mis met mij. Altijd was ik overtuigd dat er iets mis was met mij, omdat ik anders ben dan andere mensen. Nu heb ik geleerd dat ik mijn anders zijn mag om-armen en dat er NIETS mis is met mij. En dat wil ik iedereen graag meegeven. Er is niets mis met jou!


Onze partners

Stichting JIJ

Wij bieden laagdrempelige, ervaringsdeskundige hulp aan mensen met een eetprobleem of eetstoornis en hun naasten.

Contact

Oostzeedijk Beneden 11,
3062 VJ Rotterdam
Telefoon: 010-7370847
E-mail: info@stichting-jij.nl