Liefdadigheidslunch 31-3

Vandaag was het zo ver, de liefdadigheidslunch in het restaurant van Blauwhoed. Deze lunch, gericht op de medewerkers van Blauwhoed, werd georganiseerd door Melissa, Wouter en Danique (studenten communicatie) van de Hogeschool Rotterdam en stond geheel in het teken van Stichting JIJ. Sinds januari zijn de studenten bezig geweest met de voorbereidingen van dit unieke evenement.

Ook JIJ-ers Angelique en Esther waren aanwezig en mochten een presentatie houden over de meerwaarde van Stichting JIJ terwijl de medewerkers genoten van een lekkere lunch. Een lunch met een verhaal. Met name omdat lunchen niet voor iedereen een vanzelfsprekend en ontspannen moment van de dag is. Toch kan het dit wel zijn, zoals bleek uit het herstelverhaal van Ester. De studenten hadden erg hard gewerkt om dit evenement te organiseren. De ruimte was mooi versierd, de lunch goed verzorgd en de aanwezigen luisterden aandachtig. Na afloop kregen de medewerkers van Blauwhoed de gelegenheid een zelfgekozen bedrag te doneren aan onze stichting.

Binnenkort komen de studenten het opgehaalde bedrag in de vorm van een cheque in ons JIJ-huis overhandigen. Wij zijn enorm dankbaar dat wij een bijdrage hebben kunnen leveren en nog dankbaarder voor de donaties die hieruit zijn voortgekomen van de werknemers van Blauwhoed!!!


Onze partners

Stichting JIJ

Wij bieden laagdrempelige, ervaringsdeskundige hulp aan mensen met een eetprobleem of eetstoornis en hun naasten.

Contact

Oostzeedijk Beneden 11,
3062 VJ Rotterdam
E-mail: info@stichting-jij.nl