Last Man Standing

WIJ zijn er met stichting JIJ weer bij: Last Man Standing

Stichting-Jij Last Man StandingWij, vrijwilligers van Stichting JIJ uit Rotterdam, bieden sinds 2010 vanuit onze eigen ervaring ondersteuning aan jongeren en volwassenen met een eetstoornis en aan hun naasten. Ook dit jaar doen wij weer in teamverband mee met Last Man Standing!

Team JIJ neemt deel aan Last Man Standing omdat we het belangrijk vinden dat psychische problematiek bespreekbaar is en blijft. Niet alleen op deze dag, maar altijd staan wij voor het doorbreken van stigma’s, en willen wij diegenen die strijden een plek bieden waar ze zichzelf kunnen zijn en op eigen tempo kunnen werken aan hun herstel.

Wij hopen dat JIJ ons wilt steunen middels een (kleine) donatie aan ons team. De helft van de opbrengst gaat naar MIND en de andere helft naar Stichting JIJ voor het realiseren van extra herstelplekken voor mensen die op de wachtlijst staan voor hulp bij een instelling. Doneren kan hier.

Een kleine moeite, maar een grote impact. Een impact die we alleen samen met jouw hulp kunnen maken. Check onze teampagina!
Namens team JIJ ontzettend bedankt!


Onze partners

Stichting JIJ

Wij bieden laagdrempelige, ervaringsdeskundige hulp aan mensen met een eetprobleem of eetstoornis en hun naasten.

Contact

Oostzeedijk Beneden 11,
3062 VJ Rotterdam
E-mail: info@stichting-jij.nl