Last Man Standing @Home

Ook dit jaar doet Stichting JIJ weer mee met Last Man Standing. JIJ gaat staan voor het meer bespreekbaar maken van psychische kwetsbaarheid, het voorkomen van psychische kwetsbaarheid bij jongeren en voor de mogelijkheden tot verbetering binnen de GGZ.

Super tof en we hebben er zin in! Alleen dit jaar moet het wel in een unieke vorm uitgevoerd worden… Het fysieke evenement gaat helaas niet door, in verband met de corona maatregelen. Gelukkig is er hiervoor een hele mooie oplossing: Last Man Standing @home!

Dit houdt in dat iedereen voor zichzelf een mooi plekje kan zoeken om op 31 oktober vanaf 12:00 uur drie uur lang te blijven staan. Er zal tijdens deze dag ook een gezellige live stream worden uitgezonden zodat je de uren makkelijker doorkomt. Het mooie aan deze editie is, is dat iedereen die kan/ wil, mee kan doen aan Last Man Standing en dus ook JIJ!

‘Hoe doe je dat?’ Was een vraag die al snel bij ons opkwam. Want waar we normaal knus met zijn allen in het dreigende water op een paal staan, moeten we het nu opeens in ons eentje doen. We besloten dat het bovenal belangrijk is dat we doen wat goed voelt. Zo zullen we beide vanuit huis en op een gezamenlijke plek deze uren doorbrengen.

Gewapend met een krukje zal een groepje dappere JIJ’ers zich op 31 oktober naar Rotterdam Centraal begeven om daar vervolgens de volle 3 uur proberen te staan. Andere dappere JIJ’ers voeren deze belangrijke actie uit vanuit huis waar ze dezelfde uitdaging aangaan.

Het wordt een bijzondere editie, maar JIJ gaat ook dit jaar weer klaarstaan voor dit belangrijke doel! JIJ toch ook?!


Onze partners

Stichting JIJ

Wij bieden laagdrempelige, ervaringsdeskundige hulp aan mensen met een eetprobleem of eetstoornis en hun naasten.

Contact

Oostzeedijk Beneden 11,
3062 VJ Rotterdam
Telefoon: 010-7370847
E-mail: info@stichting-jij.nl