Jongerengroep start 7-6

Met trots kijken wij terug op de eerste jongerengroep, waar het afgelopen jaar jongeren tussen de 14 en 19 jaar zijn begeleid naar herstel van hun eetstoornis. Vanaf 7 juni 2022 willen we, vanuit onze locatie in Rotterdam, weer starten met een jongerengroep. In deze groep word je begeleid door twee jonge vrouwen die zelf in het verleden ook een eetstoornis hebben gehad en deze hebben overwonnen. Zij kunnen jou helpen om handvatten te vinden om stappen te maken richting herstel.

Wil JIJ dit  ook aan de slag met thema’s zoals onzekerheid, prikkels van buitenaf en lichaamsbeeld? Stuur dan een mail naar info@stichting-jij.nl en dan nemen wij contact met je op. Ook vind je op deze pagina meer informatie.

Wij bieden laagdrempelige, ervaringsdeskundige hulp aan mensen met een eetprobleem of eetstoornis en hun naasten.