Praktische informatie naasten

Voor naasten bieden wij: informatie en adviesvoorlichtingsbijeenkomsten, de contactgroep en individuele begeleiding.

Locatie: Oostzeedijk Beneden 11 te Rotterdam.

Hieronder volgt per vorm de praktische informatie.

Gratis informatie-, advies- of steungesprek op afspraak (de afspraak kunt u telefonisch of per e-mail maken).

Gratis informatie-, advies- of steungesprek tijdens open inloopspreekuren.

De tijden van de open inloopspreekuren zijn:

even weken spreekuur op maandag 19-20 uur

Van 22 juli 2018 t/m 11 augustus 2018 vinden er geen inloopspreekuren plaats!

Voorlichtingsbijeenkomst voor naasten:

Eerstvolgende data:

dinsdag, 11 september 2018  van 19.30 uur tot 21.00 uur

dinsdag, 20 november 2018 van 19.30 uur tot 21.00 uur

Eigen bijdrage: geen (gratis)

Beperkt aantal plaatsen. Vooraf inschrijven noodzakelijk, via info@stichting-jij.nl.

Contactgroep voor naasten:

Elke eerste woensdag van de maand van 19.30 uur tot 21.30 uur

Eigen bijdrage: 7, 50 euro per bijeenkomst. Minimale afname 5 x gedurende een half jaar (totaal 37,50 euro), verlenging mogelijk, bijeenkomsten zijn maandelijks.

Eerst vindt een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek plaats. U kunt u voor dit gesprek aanmelden via info@stichting-jij.nl.

Individuele begeleiding voor naasten:

Inschrijving op dit moment mogelijk (plaatsen beschikbaar).

Tijdstip en frequentie in overleg te bepalen.

Eigen bijdrage: 15 euro per bijeenkomst. Minimale afname is 5 x (totaal 75 euro).