Praktische informatie begeleiding

Instroomgroep
Frequentie : 1 x per 14 dagen op maandag van 19.30 uur tot 21.30 uur
Tussentijdse instroom mogelijk: ja (open groep, wordt doorlopend het hele jaar georganiseerd)
Eigen bijdrage (incl. thee/koffie en materialen): 5 euro per bijeenkomst (minimale afname is 3 x): 15 euro
Beschikbare plekken : altijd instroom mogelijk.

Startgroep
Duur : 4 maanden
Frequentie : wekelijks van 19.30 uur tot 21.30 uur
Tussentijdse instroom mogelijk: nee (gesloten groep)
Eigen bijdrage (incl. thee/koffie en materialen) : 150 euro
Startdatum volgende groep : medio september 2018, dag nog niet bekend

Beschikbare plekken : heden inschrijving, nog enkele plekken beschikbaar

Vervolggroep
Duur : 4 maanden
Frequentie : wekelijks, 19.30 uur – 21.30 uur
Tussentijdse instroom mogelijk: nee (gesloten groep)
Eigen bijdrage (incl. thee/koffie en materialen): 150 euro
Startdatum volgende groep : medio september 2018
Beschikbare plekken : geen (vol!)

Nazorggroep (is supportgroep)

Op dit moment wordt geen nazorggroep georganiseerd (wel voor cliënten van PsyQ, maar dit wordt vanuit PsyQ gefinancierd). Bij belangstelling: stuur een e-mail naar info@stichting-jij.nl. Bij voldoende aanmeldingen gaat een groep van start.

Contactgroep voor mensen met een langdurige eetstoornis (LES)
Duur : gehele jaar
Frequentie : wekelijks op woensdag van 10.30 uur tot 12.00 uur
Tussentijdse instroom mogelijk: ja (open groep)
Eigen bijdrage (incl. thee/koffie en materialen): 7,50 euro per bijeenkomst (minimale afname is 10 x): 75 euro
Startdatum volgende groep : n.v.t.
Beschikbare plekken : 3

Individuele begeleiding
Duur : in overleg
Frequentie en tijdstip : in overleg
Eigen bijdrage (incl. thee/koffie en materialen): 15,00 euro per gesprek (minimale afname is 5 x): 75 euro
Beschikbare plekken : enkele plekken beschikbaar

Om deel te kunnen nemen aan een van onze groepen of individuele begeleiding hanteren we enkele spelregels

En graag laten we je zien op welke wijze we jou graag helpen. Dat zijn onze kernwaarden.

Naast individuele begeleiding of groepsbegeleiding kun je tegen een gereduceerd tarief lid worden van ons JIJ-huis (inloophuis met activiteiten, workshops en trainingen).

Meer informatie? Heb je vragen of wil je graag vrijblijvend bespreken of een groep of individuele begeleiding bij Stichting JIJ bij jou past? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via ons Informatie-, Advies en Steunpunt IAS. De vrijwillige ervaringsdeskundigen beantwoorden graag jouw vragen.

Stichting JIJ wil graag voor iedereen zo veel mogelijk een plek bieden. Mocht je niet in staat zijn om de eigen bijdrage te betalen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Dan kunnen we kijken wat we voor je kunnen doen en kom je wellicht in aanmerking voor een betalingsregeling.

Wil je je aanmelden voor een kennismakingsgesprek? Mail dan naar: info@stichting-jij.nl.