JIJ voor jou

Heb je (mogelijk) een eetprobleem  of eetstoornis?  Dan ben je van harte welkom bij Stichting JIJ. We helpen je graag op de manier die bij jou past. Deze manier bepaal je zelf. Je hebt zelf de controle over de stappen die je maakt.

Zo kunnen wij jou op verschillende manieren laagdrempelige hulp aanbieden, onder andere via:

Om deel te kunnen nemen aan onze groepen, individuele begeleiding en activiteiten in het JIJ-huis hanteren we wel enkele spelregels. Ook laten we graag zien op welke wijze wij jou willen helpen. Dit kun je teruglezen in ons beleid en onze kernwaarden.

Wij bieden laagdrempelige, ervaringsdeskundige hulp aan mensen met een eetprobleem of eetstoornis en hun naasten. Dit doen wij in een veilige, kleinschalige en privacy gewaarborgde omgeving.