JIJ voor jou

Heb je (mogelijk) een eetprobleem of eetstoornis? Dan ben je van harte welkom bij Stichting JIJ. Ook als je al meerdere jaren kampt met eetproblematiek of er sprake is van een langdurige eetstoornis (ook wel LES genoemd) dan ben jij welkom bij ons. Wij kunnen jou op verschillende manieren hulp aanbieden:

Wij vinden het belangrijk om samen met jou te kijken of onze ondersteuning op dit moment passend is. Je hebt zelf de controle over dit traject en de stappen die jij maakt. Op deze pagina’s lees je meer over de inzet van onze ervaringsdeskundigheid, ons beleid en onze privacyverklaring. Ook geven we jou in de video hieronder meer informatie over onze kernwaarden.

Wij bieden laagdrempelige, ervaringsdeskundige hulp aan mensen met een eetprobleem of eetstoornis en hun naasten.