JIJ voor mij

"Ik dacht aan het begin niet veel overeen te hebben met de andere meiden, maar na verloop van tijd bleek ik juist heel veel overeenkomsten (situatie, gedrag, opvattingen) met iedereen in de groep te hebben. En omdat we die overeenkomsten hadden, voelde ik me sneller gehoord en begrepen."

Een groepsdeelnemer

Openingstijden JIJ-huis

Het JIJ-huis is geopend op maandag, woensdag en donderdag.

Maandag 13.30 - 21.00 uur
Woensdag 13.30 - 17.00 uur (van 17.00- 19.00 uur vindt er een kookactiviteit plaats)
Donderdag 12.00 - 21.00 uur

Mocht je op de ochtend in het JIJ-huis willen zijn, neem dan even van tevoren contact met ons op en dan bespreken we de mogelijkheden.

Lunch en Kookactiviteiten
Op donderdagmiddag (12:00 uur - 13:00 uur) is er de mogelijkheid om mee te lunchen.

Op maandagavond, woensdagavond en donderdagavond (17:00 uur - 19:00 uur) worden er kookactiviteiten georganiseerd. Jullie zijn dan welkom om mee te helpen koken en/of bij ons aan te schuiven voor een heerlijke maaltijd.
Aanmelden voor het avondeten kan op de dag voor 12:00 uur.

Locatie
De locatie van het JIJ-huis wordt bekend gemaakt na aanmelding zodat we de anonimiteit van jou en andere bezoekers kunnen waarborgen. Het is op loopafstand van ons Informatie- en adviescentrum aan de Oudedijk 221 B te Rotterdam-Kralingen.

Nieuws

Informatiebijeenkomst voor eerstelijnshulpverleners

OD JIJ

Gratis informatiebijeenkomsten voor eerstelijnshulpverleners door ervaringsdeskundigen van Stichting JIJ op donderdag 23 november en donderdag 30 november van 19:30 tot 21:30 uur in Rotterdam-Kralingen.

Elke huisarts, diëtist of praktijkondersteuner heeft wel eens te maken met mensen met (beginnende) eetproblematiek. Maar veelal worden signalen niet herkend.

Lees verder

Voorlichtingsbijeenkomst naasten

Naasten

Op dinsdag 21 november is er van 19.30 tot 21.00 uur een voorlichtingsbijeenkomst voor familieleden, partners en vrienden van mensen met een eetprobleem of -stoornis.

Lees verder
Steun Stichting JIJ Word ook donateur, klik hier >