JIJ-huis (inloophuis met activiteiten)

Heb jij een eetprobleem (gehad) en ben je op zoek naar een rustige plek waar je jezelf kunt zijn? Dan is het JIJ-huis wellicht iets voor jou!

Het JIJ-huis is een woonhuis in Rotterdam-Kralingen, waar ervaringsdeskundige vrijwilligers jou graag welkom heten. Wekelijks zijn er verschillende activiteiten en het is helemaal aan jou aan welke activiteiten je deelneemt en hoe vaak.

Om deel te kunnen nemen aan de activiteiten in het JIJ-huis hanteren we enkele spelregels. Ook laten we graag zien op welke wijze wij jou willen helpen. Dit kun je teruglezen in ons beleid en onze kernwaarden.

Wil je een kijkje in ons JIJ-huis nemen? Gebruik de pijlen en hotspots om op jouw gemak virtueel door de ontvangstruimte te lopen.

Wij bieden laagdrempelige, ervaringsdeskundige hulp aan mensen met een eetprobleem of eetstoornis en hun naasten. Dit doen wij in een veilige, kleinschalige en privacy gewaarborgde omgeving.