JIJ-ers Romy en Mike op YouTube

“Ik werk met veel plezier voor Stichting JIJ als vrijwilliger maar ik vond het heel speciaal om mee te werken aan dit project. Het raakte mij het meest toen iemand zei: “Als een vrouw een been breekt, dan kan een man dat ook, maar waarom zou een man dan geen eetstoornis kunnen krijgen?”. Ik vind het belangrijk dat de Stichting waar ik me enorm thuis voel zich ook inzet om de onderbelichte doelgroepen met een eetstoornis aan te spreken. Ik hoop dat ik hier met dit filmpje aan mee heb geholpen en dat we veel jongens en mannen in 2020 mogen gaan helpen met hun weg naar herstel! Want die is er!”

Aldus Romy over haar bijdrage aan het project ‘jongens en mannen met een eetstoornis’. Het filmpje, waarin zij en Mike uitleg geven over ons genderneutrale aanbod, is hieronder te bekijken.

Wij bieden laagdrempelige, ervaringsdeskundige hulp aan mensen met een eetprobleem of eetstoornis en hun naasten. Dit doen wij in een veilige, kleinschalige en privacy gewaarborgde omgeving.