Jaarverslag 2021

Vol trots presenteren wij ons jaarverslag 2021. Een jaar waarin we als stichting wederom genoodzaakt waren te denken in creatieve oplossingen. Ook dit jaar kwam deze kracht tot uiting en hebben we laten zien goed in staat te zijn onszelf aan te passen aan voortdurende veranderingen.

Naast de warmte en verbondenheid binnen het JIJ-team zijn we ook dankbaar voor de positieve contacten die wij met externen mochten ervaren. De steun die we van onze samenwerkingspartners, fondsen, gemeenten en donateurs kregen, is groot en zorgt er mede voor dat wij ook in 2022 onze kernactiviteiten kunnen uitvoeren. Dit is voor ons van grote waarde, omdat steeds meer mensen de weg naar ons inloophuis weten te vinden.

Jaarverslag 2021

Wij bieden laagdrempelige, ervaringsdeskundige hulp aan mensen met een eetprobleem of eetstoornis en hun naasten.