Neem een kijkje in ons jaarverslag 2020

Jaarverslag 2020
Met trots presenteren wij ons jaarverslag 2020. Het verslag biedt een inkijkje in ons activiteitenaanbod dat onze vrijwilligers dit jaar samen met diverse regionale en landelijke samenwerkingspartners hebben gerealiseerd. Naast de activiteiten van Stichting JIJ geeft het verslag ook inzicht in onze visie, missie en kernwaarden.

Waar staat Stichting JIJ voor?
Stichting JIJ is er voor iedereen vanaf 12 jaar die zelf of in zijn/haar omgeving te maken krijgt met eetproblematiek. Wij geloven in de kracht van ervaringsdeskundigheid en staan voor het creëren van een veilige plek voor cliënten en vrijwilligers. De onmisbare basis daarvoor is eerlijkheid, openheid, gelijkwaardigheid en wederzijds respect. Stichting JIJ zorgt ervoor dat ondersteuning optimaal is en voor iedereen toegankelijk. Onze missie is het vergroten van kennis en begrip rondom eetstoornissen in de maatschappij.

Daarnaast willen onze ervaringsdeskundigen iedereen met een eetprobleem in staat stellen om eigenmachtig te beslissen en te handelen. Hier werken wij naartoe door het vergroten van het zelfvertrouwen en zelfbewustzijn van onze cliënten. In dit proces is het van belang dat cliënten volledige autonomie behouden en zich bewust blijven van hun eigen verantwoordelijkheid.

 


Onze partners

Stichting JIJ

Wij bieden laagdrempelige, ervaringsdeskundige hulp aan mensen met een eetprobleem of eetstoornis en hun naasten.

Contact

Oostzeedijk Beneden 11,
3062 VJ Rotterdam
Telefoon: 010-7370847
E-mail: info@stichting-jij.nl