Instroomgroep

Op de wachtlijst?

Zoek tijdelijke steun in de instroomgroep voor mensen met een eetstoornis van Stichting JIJ.

Per direct bestaat er bij Stichting JIJ de mogelijkheid om te starten in een instroomgroep. De instroomgroep is onder andere bedoeld voor mensen met een eetstoornis die elders binnen de reguliere zorgverlening op de wachtlijst staan of in afwachting zijn een plekje in de startgroep van Stichting JIJ.

De instroomgroep wordt begeleid door 2 ervaringsdeskundigen.

Het is een doorlopende open groep, waarin mensen met een (beginnende) eetstoornis samen met groepsgenoten en begeleiders open en zonder schaamte leren praten over hun (eet-)probleem en alvast ervaren hoe het is om elkaar in groepsverband te steunen.

Voor verdere praktische informatie, zoals startdata, tarieven en aanmeldingsmogelijkheden, klik hier