Inschrijving supportgroep geopend!

Heb jij te maken met een eetprobleem of eetstoornis? Of ken jij iemand die worstelt met eten?

Dan ben jij van harte welkom bij Stichting JIJ! Dit najaar beginnen we weer met diverse zelfhulpgroepen, waaronder de supportgroep (nazorg).

Supportgroep
Zoek je een steuntje in de rug na therapie elders of eerdere deelname aan de start- of vervolggroep van Stichting JIJ, dan ben je van harte welkom in de supportgroep. Tussentijds in- en uitstromen is mogelijk en er zijn nog plekken vrij.

Wil je meer informatie of jezelf aanmelden?
Kijk dan verder bij ons groepsaanbod op de website of neem vrijblijvend contact met ons op via info@stichting-jij.nl.