Individuele begeleiding voor naasten

Wij bieden voor naasten ervaringsdeskundige ondersteuning aan op individueel niveau. Ons aanbod bestaat uit twee varianten:

Individuele begeleiding voor naasten
U kunt kiezen voor individuele begeleiding door een ervaringsdeskundige die zelf iemand uit de familie, een vriend(in) of partner met een eetprobleem of –stoornis heeft (gehad). De wijze van begeleiding varieert. Hoe vaak en wanneer er een contactmoment is, spreekt u af met uw ervaringsdeskundige begeleider. De begeleiding is geen vervanging van professionele hulpverlening of therapie. De begeleiding is bedoeld om u als naaste steun en advies te bieden vanuit onze ervaring.

Inschrijving voor individuele begeleiding is op dit moment mogelijk (er zijn plaatsen beschikbaar).

  • Tijdstip en frequentie zijn in overleg te bepalen.
  • Eigen bijdrage is 15,00 euro per bijeenkomst. De minimale afname is 5 keer (totaal 75,00 euro)
  • Eerst vindt een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek plaats. Aanmelden hiervoor kan via: info@stichting-jij.nl 

Gezamenlijke begeleiding
Wilt u graag gezamenlijke begeleiding (dus samen met degene die een eetprobleem – of stoornis heeft), dan kan dat ook. In overleg met elkaar bekijken we dan hoe we dat het beste vorm kunnen geven. Indien u hier interesse in heeft, kunt u een mail sturen naar info@stichting-jij.nl.


Onze partners

Over Stichting JIJ

Wij bieden mensen met een eetprobleem of eetstoornis -vanuit onze eigen ervaring- hulp en ondersteuning. Wij doen dit in een kleinschalige, veilige en privacy gewaarborgde omgeving .

Neem contact op

Telefoon: 010-7370847
E-mail: info@stichting-jij.nl