Helpende handen gezocht!

Houd je van aanpakken, ben je flexibel en heb je zin om in een gezellig team van vrijwilligers aan de slag te gaan? Lees dan snel verder, want we hebben twee leuke vrijwilligersfuncties open staan!

• We zoeken een huishoudelijk medewerker die 2 uur per week in onze locatie in Rotterdam-Kralingen aan de slag gaat met het schoonhouden van de ruimten. De werkzaamheden kunnen variëren van stofzuigen, dweilen, sanitair reinigen, terras netjes houden, bureau en monitors afstoffen, ramen lappen.
  • Ook zoeken we een voorraadmedewerker die zich 3 uur per week bezig wil houden met het controleren, bestellen, ophalen en opruimen van de voorraad (koffie, schoonmaakmiddelen, bloemen, fruit, etc.) in onze locatie.

Kortom, twee afwisselende functies waarbij je vanuit ons kantoor werkt in een gezellig team! Wil je meer weten of heb je interesse? Kijk dan op deze pagina en reageer dan door een berichtje te sturen naar vacatures@stichting-jij.nl.

Wij bieden laagdrempelige, ervaringsdeskundige hulp aan mensen met een eetprobleem of eetstoornis en hun naasten.