Groepsbegeleiding

Wij organiseren en begeleiden zelfhulpgroepen op verschillende herstelniveaus vanuit ervaringsdeskundigheid.

Om deel te kunnen nemen aan groepsbegeleiding hanteren we enkele spelregels. Ook laten we graag zien op welke wijze wij jou willen helpen. Dit kun je teruglezen in ons beleid en onze kernwaarden.

Heb je na het lezen van onze mogelijkheden vragen of wil je graag vrijblijvend bespreken of een groep of begeleiding bij jou past? Neem dan gerust contact met ons op via ons Informatie en Adviespunt. Onze ervaringsdeskundige vrijwilligers staan je daar te woord en bekijken graag met jou wat Stichting JIJ voor jou kan betekenen.

Wij bieden laagdrempelige, ervaringsdeskundige hulp aan mensen met een eetprobleem of eetstoornis en hun naasten. Dit doen wij in een veilige, kleinschalige en privacy gewaarborgde omgeving.