Coördinator Annemieke in tijdschrift Fabulous Mama

Afgelopen week is editie 4 van het tijdschrift Fabulous Mama uitgekomen (ofwel, Fab Mama). Naast dat deze editie vol staat met inspirerende verhalen en artikelen staat er ook een openhartig interview in met onze coördinator Annemieke Beijn- Sandrink.  In dit interview, dat geschreven is door Anne Bakker (vrijwilliger bij Stichting JIJ) vertelt ze over haar kinderwens en weg naar herstel.

We zijn uiteraard erg trots op onze Annemieke en Anne. Het is namelijk een prachtig artikel geworden (+ foto’s), dus zeker de moeite waard om even lekker met een kopje thee voor te gaan zitten! Teruglezen kan hier