Extra inloop voor jongeren in de vakanties

Sinds dit jaar is het JIJ-huis ook geopend voor jongeren vanaf 14 jaar. Tijdens vaste inloopmomenten op woensdagen en zondagen staan onze ervaringsdeskundigen klaar met een luisterend oor en ondernemen we samen creatieve en ontspannende activiteiten. Meer over het JIJ-huis lidmaatschap en de inloop lees je hier.

Omdat de corona-maatregelen het weer toelaten en we begrijpen dat het soms lastig is om daginvulling te vinden tijdens vrije dagen, hebben we besloten tijdens de herfst- en kerstvakantie extra open te zijn voor jeugd. Dit betekent dat we in de weken 18 oktober tot en met 24 oktober en 24 december tot en met 8 januari 2022 ook op maandagen en donderdagen geopend zijn.

Het rooster voor deze weken ziet er als volgt uit:

  • Maandag: 11:00 uur – 15:00 uur
  • Woensdag: 11:00 uur – 15:00 uur
  • Donderdag: 11:00 uur – 15:00 uur
  • Zondag: 10:30 uur – 15:00 uur
Tijdens deze dagen organiseren we leuke (creatieve) activiteiten en is het JIJ-huis in herfst- en kerstsferen. Deze activiteiten plaatsen we in onze maandelijkse nieuwsbrief zodat jij zelf kunt bepalen wanneer en waar je aan mee wilt doen. Kom JIJ ook? Gezellig!

Wil je meer weten over het JIJ-huis lidmaatschap voor jeugd? Kijk dan op deze pagina of neem contact met ons op via: info@www.stichting-jij.nl


Onze partners

Stichting JIJ

Wij bieden laagdrempelige, ervaringsdeskundige hulp aan mensen met een eetprobleem of eetstoornis en hun naasten.

Contact

Oostzeedijk Beneden 11,
3062 VJ Rotterdam
E-mail: info@stichting-jij.nl