Donateursdag en rommelmarkt 6 april

Wanneer? Zaterdag 6 april a.s. 10.30 – 14.00 uur
Waar? Stichting JIJ Oostzeedijk Beneden 11, 3062 VJ Rotterdam
Wat? Donateursdag, rommelmarkt en verkoop spullen uit de JIJ-winkel

Op deze dag geven we u graag de gelegenheid een kijkje te nemen in het JIJ-huis. Er is een rondleiding met uitleg over Stichting JIJ. Cliënten komen aan het woord en er wordt een filmpje vertoond. Voorafgaand aan de rondleiding is het mogelijk even rond te neuzen op de rommelmarkt. Deze vindt plaats in de achterste ruimte (benedenverdieping). Ook bevindt zich hier de JIJ-winkel.

Neem gerust één of meerdere introducées mee. Laat u ons even weten welk tijdstip (zie hieronder het overzicht met tijden) u kiest en met hoeveel personen u komt? Deelname is uiteraard gratis.

Inschrijven is gewenst en mogelijk tot 31 maart via: info@stichting-jij.nl

10.30 uur
11.15 uur
12.00 uur
12.45 uur
13.30 uur

Let op: Er is deze dag géén PIN aanwezig! Betalen kan alleen contant of via een machtigingsformulier bij grotere bedragen.