JIJ-thuispakket i.v.m. coronavirus

Maatregelen m.b.t. het coronavirus
We leven in een vreemde tijd waarbij ook Stichting JIJ genoodzaakt is maatregelen te nemen t.a.v. de indamming van het coronavirus. Zo heeft op advies van het RIVM ons bestuur besloten het JIJ-huis ten minste tot en met 1 junite sluiten waardoor er vanuit het JIJ-huis geen inloop, activiteiten en (groeps)begeleiding plaatsvinden.

We willen onze cliënten niet in de steek laten tijdens deze lastige periode en kijken graag naar wat ‘wél’ mogelijk is, in plaats van ons te laten leiden door de onmogelijkheden. Daarom hebben we afgelopen weken een behoefteonderzoek uitgevoerd om zo tot een mogelijke oplossing te komen ter compensatie van de huidige ondersteuning. We hebben daarbij onderzocht waarbij en wanneer onze cliënten de meeste ondersteuning nodig hadden en welke hulp zij het meest passend vonden. Ook konden zij zelf met suggesties komen.

We zijn op basis van deze input druk bezig geweest en hebben afgelopen week ons aanvullend JIJ-thuispakket gepresenteerd.

Het JIJ-thuispakket
Dit aanvullende JIJ-thuis pakket bestaat onder andere uit: online groepsbegeleiding, telefonische steun, chat contact en online videoboodschappen. Ook bieden we een aantal activiteiten via beeldbellen online aan. Denk hierbij aan het in een huiskamer-setting samenzijn en/of creatief bezig zijn. Verder worden er via beeldbellen video workshops en trainingen georganiseerd en zijn we druk bezig met het opnemen van verschillende video’s rondom relevante herstel-bevorderende thema’s. De activiteiten in het JIJ-thuispakket vormen een, zo goed mogelijke, vervanging van de huidige activiteiten.

Meer weten en/of aanmelden? Ga dan naar deze pagina.


Onze partners

Stichting JIJ

Wij bieden laagdrempelige, ervaringsdeskundige hulp aan mensen met een eetprobleem of eetstoornis en hun naasten.

Contact

Oostzeedijk Beneden 11,
3062 VJ Rotterdam
Telefoon: 010-7370847
E-mail: info@stichting-jij.nl