Brochures en magazines

Flyers

Brochures

• Lees in deze brochure meer over Stichting JIJ, ons hulpaanbod en ervaringsverhalen.
  • Lees hier ook de Turkse versie van bovenstaande brochure.
  • Fabels en Feiten: Stichting JIJ heeft onderzocht wat patiënten met (beginnende) eetproblematiek van belang vinden in het contact met hulpverleners. De resultaten van dit onderzoek vindt u terug in het gratis te downloaden magazine ” Doktersrecept bij een eetstoornis : 3 maal daags begrip”.Het magazine is in eerste plaats geschreven voor hulpverleners uit de eerste lijn, maar is wellicht ook voor andere professionals en naasten interessant.
  • Lees hier en hier enkele handleidingen van onze samenwerkingspartner Buro Puur (meer brochures zijn te vinden op de website van Buro Puur).

Magazines

Stichting JIJ heeft het JIJ magazine uitgebracht. In het magazine is te lezen wat Stichting JIJ doet.