Brochures en magazines

abels en Feiten

Stichting JIJ heeft onderzocht wat patiënten met (beginnende) eetproblematiek van belang vinden in het contact met hulpverleners. De resultaten van dit onderzoek vindt u terug in het gratis te downloaden magazine ” Doktersrecept bij een eetstoornis : 3 maal daags begrip”. Magazine Feiten en Fabels

Het magazine is in de eerste plaats geschreven voor hulpverleners uit de eerste lijn, maar is wellicht ook voor andere professionals en naasten interessant.

Stichting JIJ heeft het JIJ magazine uitgebracht. In het magazine is te lezen wat stichting JIJ doet.

JIJ magazine 2017 – 2018.def

BROCHURE STICHTING JIJ                BROCHURE STICHTING JIJ, Turkse-versie

Handleidingen samenwerkingspartner buro Puur:

handleiding_brusjes_web_01

4de_druk_handleiding_ouders_klein.compress