Voorlichtingsbijeenkomst naasten 20 november 2018

Op dinsdag 20 november 2018, van 19:30 – 21:00 uur, vindt de voorlichtingsbijeenkomst voor naasten plaats.

Tijdens de bijeenkomsten is er alle ruimte voor het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen. De invulling van de bijeenkomsten wordt afgestemd met de deelnemers. Er zijn ervaringsdeskundigen (iemand die van een eetstoornis is hersteld en iemand die hiermee als naaste heeft leren omgaan) aanwezig. Zij geven tips, adviezen en informatie.

De bijeenkomst is gratis bij te wonen en vindt plaats in ons informatie- en adviespunt aan de Oostzeedijk Beneden 11 in Rotterdam-Kralingen. Van tevoren kun je je aanmelden via info@stichting-jij.nl onder vermelding van ‘voorlichtingsbijeenkomst’.