JIJ voor mij

"Ik dacht aan het begin niet veel overeen te hebben met de andere meiden, maar na verloop van tijd bleek ik juist heel veel overeenkomsten (situatie, gedrag, opvattingen) met iedereen in de groep te hebben. En omdat we die overeenkomsten hadden, voelde ik me sneller gehoord en begrepen."

Een groepsdeelnemer

YouBeDo

Steun Stichting JIJ door boeken te kopen

Door boeken te bestellen via YouBeDo kan u 10% aan Stichting JIJ schenken (let op: je betaalt gewoon de normale prijs als elders).  Klik hier om op 'ons' deel van YouBeDo te komen.

Wij waarderen het enorm als je ons op deze wijze steunt!!

Wat is YouBeDo?

Je kunt als consument gewoon doen wat je normaal ook doet. Je betaalt hetzelfde en je hebt het net zo snel in huis. Maar, je mag altijd 10% van je aankoopbedrag doneren aan een goed doel dat je zelf kiest! Hoe gaaf is dat. En door de wet op de boekprijs heeft ieder Nederlandstalig boek dezelfde prijs. Dus met dezelfde kosten steun je ook nog een zelf gekozen goed doel!! Dus bestel snel via YouBeDo.com!