JIJ voor mij

"Ik dacht aan het begin niet veel overeen te hebben met de andere meiden, maar na verloop van tijd bleek ik juist heel veel overeenkomsten (situatie, gedrag, opvattingen) met iedereen in de groep te hebben. En omdat we die overeenkomsten hadden, voelde ik me sneller gehoord en begrepen."

Een groepsdeelnemer

Stage administratie

Stichting JIJ is op zoek naar een stagiair administratie
Stichting JIJ is op zoek naar een stagiair die zich wil ontwikkelen in de administratie.

Stichting JIJ is een zelfhulporganisatie, gevestigd in Rotterdam, die zich inzet voor jongeren en volwassenen met een eetprobleem en voor naasten. Er werken circa 50 gemotiveerde vrijwilligers. Veel vrijwilligers hebben zelf een eetprobleem overwonnen of kennen mensen met een eetprobleem. Zij zetten hun ervaring in om anderen met een eetprobleem inzicht te geven in en ondersteuning te bieden. Stichting JIJ in Rotterdam bestaat uit een Informatie- en Adviespunt en een inloophuis en het JIJ-huis. Het JIJ-huis is een vertrouwde veilige plek voor leden waar trainingen, workshops, diverse activiteiten georganiseerd worden.

We zijn op zoek naar iemand:

• Met MBO- of HBO-werk-/denkniveau.
  • Beschikbaar is voor 2 dagdelen per week (thuis werken is mogelijk).
  • De Nederlandse taal goed beheerst in woord en geschrift.
  • Woonachtig is in Rotterdam of naaste omgeving.

Geïnteresseerd? Stuur een e-mail met motivatie en curriculum vitae aan vacature@stichting-jij.nl