JIJ voor mij

"Ik dacht aan het begin niet veel overeen te hebben met de andere meiden, maar na verloop van tijd bleek ik juist heel veel overeenkomsten (situatie, gedrag, opvattingen) met iedereen in de groep te hebben. En omdat we die overeenkomsten hadden, voelde ik me sneller gehoord en begrepen."

Een groepsdeelnemer

Secretariaatsmedewerker

Stichting JIJ is per heden op zoek naar een secretariaatsmedewerker

Stichting JIJ is een zelfhulporganisatie, gevestigd in Rotterdam, die zich inzet voor jongeren en volwassenen met een eetprobleem en voor naasten. Er werken circa 50 gemotiveerde vrijwilligers. Veel vrijwilligers hebben zelf een eetprobleem overwonnen of kennen mensen met een eetprobleem. Zij zetten hun ervaring in om anderen met een eetprobleem inzicht te geven in en ondersteuning te bieden. Stichting JIJ in Rotterdam bestaat uit een Informatie- en Adviespunt en een inloophuis en het JIJ-huis. Het JIJ-huis is een vertrouwde veilige plek voor leden waar trainingen, workshops, diverse activiteiten georganiseerd worden.
Het takenpakket wordt in overleg bepaald en bestaat uit uiteenlopende werkzaamheden die binnen het secretariaat voorkomen. Bijvoorbeeld het inbinden van materialen, het plannen van vergaderingen en bijeenkomsten, het opstellen van brieven, kopieerwerk, het uitzoeken van gegevens op internet, etc.
We zijn op zoek naar iemand die :
  • Enthousiast is en blij wordt van het uitvoeren van secretariële werkzaamheden;
  • minimaal beschikt over een MBO-werk-/denkniveau;
  • Beschikbaar is voor 2 of 3 dagdelen per week (thuis werken is mogelijk);
  • De Nederlandse taal goed beheerst in woord en geschrift;
  • Goed kan plannen en organiseren;
  • Basiskennis/-vaardigheden heeft t.a.v. Word en Excel;
  • Een dienstverlenende instelling heeft;
  • Woonachtig is in Rotterdam of naaste omgeving;.
Geïnteresseerd? Stuur een e-mail met motivatie en curriculum vitae aan vacature@stichting-jij.nl