JIJ voor mij

"Ik dacht aan het begin niet veel overeen te hebben met de andere meiden, maar na verloop van tijd bleek ik juist heel veel overeenkomsten (situatie, gedrag, opvattingen) met iedereen in de groep te hebben. En omdat we die overeenkomsten hadden, voelde ik me sneller gehoord en begrepen."

Een groepsdeelnemer

Algemene ondersteuning

Algemene ondersteuning:
Wij zijn op zoek naar één of meerdere duizendpoten voor stichting JIJ. Wij hebben ondersteuning nodig in ons JIJ huis. Je kan aan slag als (financieel) administrator, als gastvrouw en/of als organisator. Stichting JIJ is aan het groeien en veranderen, hierbij hebben we jouw hulp nodig.  Je zal bijvoorbeeld verschillende groepsbijeenkomsten kunnen organiseren of roosters maken, de kas controleren of als gastvrouw zorgen dat iedereen zich welkom voelt en aan de slag kan, kortom voor elk wat wils.

Binnen stichting JIJ vinden we het erg belangrijk dat jij je thuis voelt. Wij zijn een open organisatie waar heel veel mogelijk is. Denk hierbij aan trainingen of  gewoon flexibiliteit. Vertrouwen is heel belangrijk en stichting JIJ doet alles om dit te borgen. Kortom wij zijn een warme organisatie waar in overleg heel veel mogelijk is.

Ben je geïnteresseerd, beheers je de Nederlandse taal en ben je secuur, reageer dan snel!

In totaal gaat het om drie dagdelen op maandag, dinsdag en woensdag, waarbij de tijden uiteraard in overleg gaan. Stuur een email met motivatie en curriculum vitae aan info@stichting-jij.nl

Activiteitenkalender

Workshop motivatie