JIJ voor mij

"Ik dacht aan het begin niet veel overeen te hebben met de andere meiden, maar na verloop van tijd bleek ik juist heel veel overeenkomsten (situatie, gedrag, opvattingen) met iedereen in de groep te hebben. En omdat we die overeenkomsten hadden, voelde ik me sneller gehoord en begrepen."

Een groepsdeelnemer

Vrijwilligersvacatures

Het JIJ-huis is in ontwikkeling en we kunnen jouw hulp daarbij heel goed gebruiken!
We bieden naast vrijwilligersvacatures ook op beperkte schaal stageplekken, werkervaringsplekken en reïntegratieplekken aan.
Op dit moment zijn de volgende vrijwilligersvacatures beschikbaar:
- Medewerker communicatie
- Ervaringsdeskundige voor de inloop in het JIJ-huis
- Groepsbegeleider
- STage
Heb je na het lezen van de onderstaande informatie nog vragen of wil je meer inlichtingen, stuur dan gerust een e-mail naar info@stichting-jij.nl. We kijken uit naar jouw reactie.

Zoek je begeleiding voor je Leerbaan?
Vanaf heden kunnen we MBO en VMBO studenten met een leerbaan begeleiden! Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Je kan vragen naar Simone Storm: simone.storm@stichting-jij.nl.
 

Werkervaringsplaatsen en reïntegratieplaatsen
Stichting JIJ staat ervoor open om mensen een kans te bieden om weer in de maatschappij terug te keren en zich nuttig te voelen, uit een isolement te geraken. Daarom bieden wij op beperkte schaal werkervaringsplaatsen en reïntegratieplaatsen aan. Informeer bij belangstelling naar de mogelijkheden via: info@stichting-jij.nl.

Trainingsdagen nieuwe vrijwilligers 
Bij Stichting JIJ werken momenteel bijna 50 vrijwilligers. Een getal waar we trots op en blij mee zijn! Als vrijwilliger bij ons in het JIJ-huis krijg je een tweedaagse basistraining, bedoeld om jou voor te bereiden op je vrijwilligerstaken en om je welkom te heten bij Stichting JIJ. 

In 2017 vindt de training 3 keer plaats, op:
7 en 21 januari
24 juni en 8 juli
28 oktober en 11 november