JIJ voor mij

"Ik dacht aan het begin niet veel overeen te hebben met de andere meiden, maar na verloop van tijd bleek ik juist heel veel overeenkomsten (situatie, gedrag, opvattingen) met iedereen in de groep te hebben. En omdat we die overeenkomsten hadden, voelde ik me sneller gehoord en begrepen."

Een groepsdeelnemer

Contact

Bezoekadres en postadres:
Stichting JIJ
Oudedijk 221B
3061 AG Rotterdam

Contact:
Wij zijn per e-mail te bereiken via onderstaand contactformulier of via info@stichting-jij.nl
(kijk ook even je spambox na voor een antwoord van ons, excuus voor dit eventuele ongemak). Als je telefonisch contact wilt met één van de vrijwilligers van Stichting JIJ, dan kun je bellen naar 010-7370794. Mochten we telefonisch niet bereikbaar zijn, dan kun je je naam en telefoonnummer inspreken of via bovengenoemd e-mail-adres contact opnemen. Wij nemen dan contact met je op.

Bereikbaarheid met de auto:
We zijn makkelijk bereikbaar vanaf zowel de A16 als de A20.

Klik op de map voor routebeschrijving:


Na 18.00 uur en in het weekend kun je gratis parkeren. Overdag kun je gratis parkeren bij het Langepad (atletiekbaan bij Boezemlaan). Naar het JIJ-huis is dit ongeveer 5-10 minuten lopen en naar het Informatie- en adviescentrum op de Oudedijk ongeveer 15 minuten.  

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer.
Wij zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer.
Tramlijn 7 stopt praktisch voor de deur (halte Jericholaan) en vanaf metrostation Gerdesiaweg is het maar 500 meter lopen naar ons Informatie- en adviescentrum.
Metrostation Gerdesiaweg ligt aan de metrolijnen A, B en C. Dat betekent dat vanuit vele richtingen die station rechtstreeks te bereiken is. Voor de actuele vertrektijden, klik hier: actuele vertrektijden.
Reistijd naar metrostation Gerdesiaweg: 

Capelle a/d IJssel  11 minuten 
 Schiedam 14 minuten 
 Rotterdam CS 16 minuten 
 Den Haag CS 40 minuten 
 Spijkenisse 33 minuten 
 Rodenrijs 28 minuten 

PR & Communicatie:
Onze afdeling PR & Communicatie staat voor je klaar bij interview-vragen, informatievragen over ons en samenwerken met Stichting JIJ. Zij zijn te bereiken via communicatie@stichting-jij.nl.

Stichting JIJ is ook aanwezig op social media!
Facebook: www.facebook.com/StichtingJIJ
Twitter: https://twitter.com/Stichting_JIJ
Linkedin: www.linkedin.com/company/stichting-jij

Instagram: https://www.instagram.com/stichtingjij/

Voor informatie over ons informatie- en adviespunt, klik hier
LET OP! Het kan zijn dat een reactie van ons op het ingevulde contactformulier in je spambox terecht komt, wil je deze daarom ook checken. Excuus voor dit ongemak.